Ingredienser   
4 personer

Ostecreme
50 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
75 g Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
Groftkværnet peber

Grillede grønne asparges
12 grønne asparges (ca. 200 g)
1 spsk rapsolie
½ tsk sukker
4 skiver bacon i skiver                                

Instruktion
   
Ostecreme
Mos osten i en skål og rør den sammen med yoghurt og peber.
Stil cremen tildækket i køleskabet til serveringen.
Smag til.

Grillede grønne asparges
Knæk de nederste par centimeter af aspargesene.
Pisk olie og sukker sammen. Pensl aspargsene med olien.
Sno en baconskive omkrig 3 asparges - gentag med resten.
Grill aspargespakkerne på en varm grillpande eller en god tefalpande ved kraftig varme i ca. 1 min på hver side - 3 min. i alt.
Server straks sammen med ostecremen.

Karolines Køkken/Arla 

Opskrifter

Hvide asparges med brunet smør

Læs mere

Kartoffelsalat med asparges og rygeost

Læs mere

Hvide asparges i krydret lage med rygeostcreme

læs mere

Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn

læs mere

Grønne asparges med cremefraichedip

læs mere

Grillede grønne asparges

læs mere