Velkommen til Grøndals

Hos Grøndals leverer vi den bedste dåsefisk, du kan få, og vores fisk er kun fra naturskånsomt fiskeri efter alle kunstens regler. Vi jagter den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Du kan få tun, makrel, sardiner og ansjoser med god smag og god samvittighed på samme tid - velbekomme!

Velkommen Grøndals til Samsø ( foodmagazine )

Jeg og mange andre har efterlyst, et sæt up til at kombinere råvarer fra Samsø, her med alt i Fisk med mere.
At kunne købe en smage kasse, til en sommerfest på terrassen, en tur ved stranden etc. her vil du være godt klædt på til at lave en kulinarisk oplevelse til dine kommende gæster.

Velkommen til Samsø, MartinHos Grøndals har vi en skøn samling af smagekasser og gavepakker, der giver en prøvesmag på alt det gode fra havet. 
Du kan vælge imellem Den forsigtige Grøndals værtsgave med 4 styk eller Den fornuftige Grøndals Gavekasse mellem variant med 10 af de sikre varianter eller du kan gå all in og dykke i vores almægtige Grøndals smagekasse, hvor du finder hele 19 varianter med alt fra blæksprutter til brislinger og tun til ansjoser - kasser med kræs for kendere!

BÆREDYGTIG PRODUKTION
I 2010 BLEV DER ALENE I DANMARK SOLGT, HVAD DER SVARER TIL 54 MIO. DÅSER TUN. I DAG ER DET STADIGVÆK KUN FÅ DÅSETUN SOM ER BÆREDYGTIGT OG ANSVARLIGT PRODUCERET - VILDT IKK'?

Kontakt
Grøndals

Firmagaver forhør venligst
Grøndals.dk
+45 61109191
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside