Du ved med sikkerhed, at sommeren er på sit højeste, når der serveres lækker jordbærgrød med mælk eller fløde. Du kan lave dejlig frugtgrød af stort set alle bær, men der er nu noget specielt over en gammeldags jordbærgrød. Her får du opskriften på hjemmelavet jordbærgrød - kan du dufte, hvor godt det smager?
Ingredienser
4 personer
Jordbærgrød
½ kg Jordbær
1½ dl Vand
5 spsk Sukker
3 spsk Majsstivelse
2 spsk Vand
Tilbehør
3 dl Mælk eller fløde
Sådan gør du
Jordbærgrød
Skyl og nip bærrene. Kog dem møre 2-3 min. i vand og tilsæt sukker.
Rør stivelsen ud i koldt vand og rør jævningen i grøden under omrøring.
Kog grøden i ca. 1 min. og smag til.
Server grøden lun eller kold med mælk eller fløde til.
Karolines Køkken/Arla